NL FR

DS 7 Crossback: kennismaking met de klanten

DS 7 Crossback: kennismaking met de klanten

Na zijn onthulling op 28 februari, zijn voorstelling in wereldpremière op het autosalon van Genève en in Aziatische première op 18 april tijdens het autosalon van Shanghai, komt de DS 7 CROSSBACK eindelijk naar de showrooms!

Voor het eerst zal het publiek, buiten de autosalons, kennis kunnen maken met de nieuwe SUV van DS, de belichaming van de Parijse innovatie en knowhow. De klanten, prospecten, liefhebbers of nieuwsgierigen kunnen van 18 tot 25 april twee modellen van de DS 7 CROSSBACK, waaronder de lanceringsversie La Première, bewonderen in de DS WORLD Paris. Na deze kennismaking in het vlaggenschip van het Merk zullen de liefhebbers van over heel Frankrijk op hun beurt kennis kunnen maken met het nieuwe model van DS tijdens een uitzonderlijke tournee van 6 maanden in 60 Franse steden.

Eerste kennismaking met de Parijzenaars: DS WORLD PARIS

Dinsdag 18 april 2017. De DS 7 CROSSBACK zal voor het eerst op het Aziatische continent te zien zijn tijdens het autosalon van Shangai. Op hetzelfde moment palmt hij het Parijse vlaggenschip van het merk in, de DS WORLD PARIS. Twee exemplaren van de nieuwe SUV van DS, symbool van de Parijse innovatie en knowhow, worden gedurende een week uitgestald in het hart van de Franse hoofdstad: De DS 7 CROSSBACK in zijn uitvoering Gold Byzantin en de limited edition DS 7 CROSSBACK La Première. Een weergaloos en zelfs magisch moment aangezien de bezoekers – klanten of toeristen – deze lanceringsversie La Première als eersten in levenden lijve zullen ontdekken

Kennismaking met het grote Franse publiek: een tournee met 60 stopplaatsen

De DS 7 CROSSBACK zal van mei tot oktober 2017 over de Franse wegen cruisen. Deze zeldzame en kostbare wagen zal te zien zijn in 60 Franse steden, van Rijsel tot Montpellier, van Reims tot Bordeaux, ... Klanten, bezoekers, en zelfs nieuwsgierigen zullen zijn charismatisch design dus kunnen bewonderen in de DS Stores, de DS Salons en in de speciaal daartoe ingerichte locaties. Ze zullen ook gehypnotiseerd worden door de verwelkoming van de DS ACTIVE LED VISION-koplampen of door zijn achterlichten met schubbenpatroon. Een tournee van 6 maanden doorheen Frankrijk om zo kort mogelijk bij het grote publiek te staan.

"DS looft de waarden van durf, maar ook die van menselijkheid en nabijheid. De organisatie van de DS 7 CROSSBACK roadshow ter kennismaking met onze nieuwe SUV kwam dus op geheel natuurlijke wijze tot stand. Vandaag gaan we van start in Frankrijk omdat het onze belangrijkste markt is, maar elk Europees land zal in de loop van 2017 dit type van evenement organiseren. Want naast het tonen van de wagen in avant-première is het een fantastische opportuniteit om het grote publiek te laten kennismaken met de wereld van het Merk DS" aldus Arnaud Ribault, Wereldwijd Verkoop- en Marketingdirecteur van DS.

Waar kennismaken met DS?

De stopplaatsen van de roadshow zullen weldra bekendgemaakt worden op de website van het Merk of op de Facebook-pagina DS France.
De DS 7 CROSSBACK zal exclusief gecommercialiseerd worden in de DS Stores, de DS Salons, de DS Urban.
Store van Londen en in de DS WORLD.

Terug naar overzicht