NL FR

DS Automobiles stelt "On Our Way Home" voor

DS Automobiles stelt

Citroën Spacetourer Rip Curl Concept, de nieuwe conceptwagen bewerkt door Automobiles Dangel en Pössl in een 4x4 minibus

DS Automobiles onthult voor u 'On our Way Home' in wereldpremière. Een clip geproduceerd door DS in samenwerking met Empire Of The Sun om de Limited Editions van het merk te onthullen. Ontdek vanaf nu de nieuwe hit, in zijn geheel, van deze 'back-to-school'-periode 2017.

DS 3 Ines de la Fressange

Gehuld in een inktblauwe kleur aan de buitenkant, met een Opaalwitte dakhemel voor de berline of Black Canvas voor de Cabrio, de limited editions Ines de la Fressange onderscheiden zich ook door het 'Rood Ines' voor de spiegelkappen en wielboutkoppen.

Ben je een moderne, actieve vrouw? Deze exclusieve modellen Ines de la Fressange worden ook geleverd met een unieke platte handtas "Reiziger", als limited edition ontworpen door het Huis Ines de la Fressange Paris.

Dit sterk verfijnde model draagt de handtekening van het Maison Ines de la Fressange Paris:
- Een 'Airmail' decor met blauw, wit en rood gestreept patroon, op de omtrek van de achterste ramen, dat een zekere Franse elegantie benadrukt
- Het embleem van het Merk op de deurstijl

Met subtiele details brengen DS3 en DS3 Cabrio Ines de la Fressange zo hun ziel van Parijse chic tot uitdrukking.

DS Automobiles stelt

DS 3 Dark Side

Bij de eerste oogopslag lijkt de DS 3 Dark Side gesneden te zijn uit een sombere, brute en ruwe materie. Maar al snel zullen de subtiele geometrische motieven u intrigeren, alsof ze in de huid van de auto gegraveerd zijn. Zij roepen op tot contact. U zult uw hand er niet kunnen van weerhouden de auto aan te raken.

Een uniek kleed dat getuigt van de innovatieve spirit van onze DS-teams die voor het eerst twee technologieën hebben samengebracht: de subtiele combinatie van een zelfklevende grafische folie en getextureerde lak. Een gesublimeerde bekleding die u compromisloos unieke sensaties bezorgt en gemakkelijk te onderhouden is.

De DS3 Dark Side is voorzien van een radicale esthetiek. Een sensuele en opmerkelijke stijl. We hebben de sierranden van de bedieningen voor het openen van de deur binnenin en de plip van de DS3 Dark Side vormgegeven door het parametrische ontwerp en de 3D Titane-afdruk te combineren. Dat is hightech die ons in staat gesteld heeft om onze creativiteit in alle vrijheid uit te drukken. Grote nauwkeurigheid van uitvoering werd gekoppeld aan modern design, om te komen tot een unieke stijl met aandacht voor elk detail.

DS Automobiles stelt

DS 4 Crossback Moondust

Voor deze nieuwe limited edition zit de DS4 Crossback Moondust verpakt in een matgrijze platina kleur die verfijning en technologie subtiel combineert. Trouw aan de filosofie van de DS stijl - personalisering - zit de DS4 Crossback Moondust verpakt in een unieke matte kleur en is uitgerust met de nieuwste technologische uitrusting.

DS Automobiles stelt

Terug naar overzicht