NL FR

De DS Design Studio Paris geeft zijn geheimen prijs in DS World Paris

De DS Design Studio Paris geeft zijn geheimen prijs in DS World Paris

Van de eerste schetsen van reeds bekende creaties tot de onthulling van onuitgegeven werk: de DS DESIGN STUDIO PARIS neemt zijn intrek in DS WORLD PARIS. Tijdens een onuitgegeven tentoonstelling met de naam ‘CONFIDENCE L’esthétique des sens’ viert DS Automobiles de passie en creativiteit die de vrouwen en mannen van de DS-stijlafdeling drijft.

DS Automobiles verbaast vriend en vijand met zijn lef: hoewel het merk nog jong is, zet het zich met de DS 7 CROSSBACK en DS 3 CROSSBACK nu al in de schijnwerpers als een stijlreferentie. DE DS DIVINE, DS E-TENSE en DS X E-TENSE zijn eveneens ontstaan uit het creatieve proces van de DS DESIGN STUDIO PARIS.


De confidentie van Thierry Metroz

“De DS-stijl is de perfecte mix tussen avant-gardistische technologie en handwerk, tussen uitzonderlijke materialen en ambachtelijke knowhow op het gebied van Franse luxe. Hij getuigt van een gebeiteld en zuiver design voor wagens met de ideale verhoudingen, die op de weg onmiddellijk herkenbaar zijn. De DS-stijl is ook iets dat men moet ervaren en dat men progressief ontdekt. Een aanwezigheid die zich met kracht bevestigt en die uitstraling heeft. Dat ‘iets’ is de som van heel wat details, nauwkeurig gebeiteld, bewerkt en vormgegeven. We wilden onze dromen delen met de mensen voor wie we ze ontwerpen: onze klanten. ‘CONFIDENCE L’esthétique des sens’ belichaamt dat streven om in alle transparantie onze manier van werken te laten zien, tussen toptechnologie en het edelste vakmanschap. We hebben beslist om bepaalde vertrouwelijkheden op te heffen om tot een onuitgegeven concept te komen. ‘CONFIDENCE L’esthétique des Sens’ is niet echt een tentoonstelling, eerder een blijk van openheid om met de bezoekers van gedachten te wisselen.”

Thierry Metroz, Directeur van de DS DESIGN STUDIO PARIS‘CONFIDENCE L’esthétique des sens’ is van 22 maart tot 23 april 2019 geopend in DS WORLD PARIS, rue François 1er 33 te Parijs.

Terug naar overzicht