NL FR

DS Automobiles Partner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille

DS Automobiles Partner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille

Als hoofdpartner van Chantilly Arts & Élégance Richard Mille zal DS Automobiles deelnemen aan de vijfde editie van dit uitzonderlijke auto-evenement op zondag 30 juni 2019.

In het teken van avant-garde, elegantie, moderniteit en erfgoed stelt DS Automobiles in alle exclusiviteit de jongste, geëlektrificeerde creaties van het merk voor onder het label ‘E-TENSE’.

Bezoekers kunnen er kennismaken met de DS E-TENSE FE19, de zuiver elektrische eenzitter die momenteel aan de leiding staat in het Formule E-kampioenschap van de FIA ABB, alsook met de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, de uiterst performante oplaadbare hybrideversie met 300 pk, en de zuiver elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Uitzonderlijk: het publiek kan de DS 3 CROSSBACK E-TENSE zelfs uittesten op de lanen van het Domein van Chantilly.

Met de DS X E-TENSE kan het publiek een stap in de toekomst zetten met deze droomwagen die de visie van DS op automobiele luxe voor het jaar 2035 weerspiegelt. De DS X E-TENSE zal deelnemen aan het Concours d’Élégance en wordt voor het défilé getooid met twee creaties van ontwerper Eymeric François, die speciaal voor deze gelegenheid werden gemaakt.

Voor de liefhebbers van automobiele geschiedenis stelt het merk DS een reeks DS- en SM-modellen tentoon op de grasvelden van het kasteel. Deze twee emblematische modellen getuigen van een rijk erfgoed van raffinement en innovatie.

Chantilly Arts & Élégance Richard Mille, dat ondertussen zijn plek in het landschap van uitzonderlijke auto-evenementen verworven heeft, vindt op zondag 30 juni aanstaande plaats in het Domein van Chantilly. DS Automobiles was er sinds het begin bij, en is ook op deze vijfde editie aanwezig als hoofdpartner van het evenement. Als officiële transporteur van het evenement zet DS verscheidene exemplaren van de DS 7 CROSSBACK in, en bovendien zal het publiek in de omgeving van het Domein kunnen genieten van de avant-gardegeest die DS al sinds 1955 in zich draagt.

Yves Bonnefont, algemeen directeur van DS Automobiles: “Voor DS wordt editie 2019 van Chantilly Arts & Élégance resoluut elektrisch!

Met DS E-TENSE FE19, onze zuiver elektrische eenzitter die momenteel aan de leiding staat in het Formule E-kampioenschap, de DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 en de zuiver elektrische DS 3 CROSSBACK E-TENSE bevestigen we ons leiderschap in het segment van de geëlektrificeerde prestigewagens en zijn we verheugd het publiek bij wijze van exclusiviteit te kunnen laten genieten van enkele rondjes met de DS 3 CROSSBACK E-TENSE. Met de DS X E-TENSE blikken we vooruit op de luxeauto van 2035. Het lijdt geen twijfel dat hij een ware sensatie wordt tijdens het Concours d’Élégance, niet in het minst dankzij de twee onuitgegeven creaties van ontwerper Eymeric François.”Terug naar overzicht