208 (3-deurs)

2646327

De PEUGEOT 208, de compacte berline van de nieuwe generatie, oogt nog strakker, sportiever en verfijnder. Laat u verleiden door zijn karakter en tomeloze energie.

ONWEERSTAANBARE LOOKS

Bij de eerste blik verleidt de PEUGEOT 208 meteen met zijn styling, die strak, sportief en elegant oogt.
Samen met de ver uiteen geplaatste mistlichten geeft dit een breder, dynamischer en stabieler effect, dat uitnodigt tot rijden.

INTUÏTIEF EN INTENS RIJGEDRAG

De PEUGEOT 208 beschikt over een kwaliteitsvol en verfijnd interieur waar alle functies perfect binnen handbereik zitten en de bediening wordt vergemakkelijkt door de PEUGEOT i-Cockpit.
Met een compact stuur, een head-up display en een groot capacitief 7" touchscreeni zorgt de PEUGEOT i-Cockpit voor een weergaloze rijervaring, in alle veiligheid.

EFFICIËNTIE EN VEILIGHEID

Met zijn compacte afmetingen, lage gewicht en uitgekiende stroomlijn biedt de nieuwe PEUGEOT 208 een optimale mix van comfort en handling.
Dankzij zijn technologieën en uitgebreid gamma PureTech-benzinemotoren en BlueHDi-dieselmotoren van de nieuwste generatie die allemaal voldoen aan de Euro 6-norm, biedt de PEUGEOT 208 uitmuntende en superieure prestaties en een ultralaag verbruik.

De PEUGEOT 208 is ook leverbaar met de nieuwe zestrapsautomaat EAT6i die bijzonder vlot schakelt en zo bijdraagt tot de unieke rijsensaties.