508 Berline

2646589

KARAKTERVOL DESIGN

De nieuwe Peugeot 508 pakt uit met een meer uitgesproken en eigentijdse styling. Zijn silhouet oogt strakker dankzij een nieuwe horizontale motorkap en een nieuw, verticaler geplaatst radiatorrooster met de Peugeot-leeuw in het midden. De hertekende achterbumper oogt een stuk stoerder. Met zijn gespierde en moderne looks is de nieuwe berline van Peugeot een echte blikvanger.

KARAKTERVOL RIJGEDRAG

Aan het stuur van de nieuwe Peugeot 508 worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Maak kennis met efficiënte BlueHDi en Hybrid4-motoren van de laatste generatie. Of de nieuwe Euro 6 1.6 THP 165 S&S benzinemotor.
Samen met een geperfectioneerd onderstel staan deze nieuwe krachtbronnen garant voor een weergaloze rijervaring.

GEPERFECTIONEERDE TECHNOLOGIE

Aan boord van de nieuwe Peugeot 508 dragen de uitgelezen materialen en verzorgde afwerking bij tot de luxueuze sfeer en het comfort.
Elk detail is doordacht om het rijden zo aangenaam mogelijk te maken. Een head-up display, achteruitrijcamera, dodehoekbewaking en navigatiesysteem, bedienbaar via het grote 7’’ touch screen, dragen bij tot een verhoogde rijveiligheid.
De 508 staat ook in voor een optimale connectiviteit met Peugeot Connect Apps. De applicaties laten zich vlot bedienen via het ergonomische touch screen.