Expert

2646610

EEN UITGEBREID GAMMA

Elk beroep heeft zo z’n eigenheden. Daarom biedt ons Expert-gamma volop mogelijkheden met keuze uit 3 beschikbare nuttige volumes, 2 nuttige laadvermogens en 3 HDi-dieselmotoren. U vindt vast dé Expert die perfect beantwoordt aan uw verwachtingspatroon. Welke Expert u ook kiest, hij zal u bekoren met zijn comfort, laadcapaciteit, duurzaamheid en veiligheid.

DUBBELE CABINE

Peugeot doet u een interessant bod met een dubbele cabine.
Met z’n 6 zitplaatsen en afdoende laadruim heeft u dubbel voordeel : uw hele werkteam kan mee en al uw materieel en dit in alle comfort.

LAADDREMPEL
Om u het laden en lossen makkelijker te maken heeft de Expert de laagste laaddrempel van de markt met de pneumatische ophanging*. Bij stilstand kan de drempel verlaagd worden tot slechts 45 cm hoog. Met een knop in de koffer kunt u de laaddrempel verlagen waardoor laden en lossen bijzonder makkelijk wordt.

*Optie beschikbaar naargelang de versies

PNEUMATISCHE OPHANGING

De Expert biedt u de keuze uit twee types van achterophanging: standaard of pneumatisch*.

Die laatste is innoverend en maakt het mogelijk de totale hoogte op 1,9 m te houden voor de versies L1H1 en L2H1, met een constant evenwicht.

Daarbij is het erg handig dat u de laaddrempel met een manuele bediening kunt aanpassen.

*Optie naargelang de versies

GRIP CONTROL

Het actieterrein van de Expert wordt nóg groter dankzij de Grip Control®*, een systeem dat opgebouwd rond een specifieke ESP die zorgt voor extra baanvastheid door middel van een antislipsysteem dat zich aanpast aan de ondergrond.

Met behulp van een draaiknop op het dashboard stelt u de gewenste rijmodus in (normaal, all road, sneeuw of zand) voor een optimale baanvastheid van uw Expert.

*Optie beschikbaar naargelang de versies