108 GT Line

2655499

De nieuwe 108 GT Line vertoont alle kenmerken van een sportwagen. Zijn urban en trendy looks gaan gepaard met een atletisch profiel. Hij is te herkennen aan de voorspoiler met rode sierstrip, rood PEUGEOT embleem vooraan, lichtmetalen 15’’ sportvelgen S-lijn, GT Line badge op de voorvleugels en de achterklep, zwarte Caldera zijspiegels, een achterdiffusor met verchroomde uitlaat en een zwarte Caldera achterspoiler.

ELEGANT EN GEPERSONALISEERD INTERIEUR

Het interieur van de nieuwe PEUGEOT 108 GT Line is gepersonaliseerd met rood/blauwe Carolight zetelsi, vloermatten met rode sierstrip, een glanzend zwarte dashboardafwerking met zwarte luchtroosters en een schakelpook met zwarte ring.
De nieuwe 108 GT Line beschikt ook over een royale standaarduitrusting: Active City Brake, rijstrookassistent, touchscreen…

PureTech MOTOR

De nieuwe 108 GT Line is verkrijgbaar met een zuinige maar krachtige 1.2 PureTech 82 motor, waarvan het rendement is verhoogd dankzij de kleinere cilinderinhoud. Deze compactere en lichtere benzinemotor is een stuk efficiënter door een geoptimaliseerde verbranding en verminderde frictie.