Nieuwe SUV 3008 GT

2655516

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV GT paart stoerheid aan karakter, in alle elegantie.
Aan boord staat de spectaculaire PEUGEOT i-Cockpit® van de nieuwe generatie borg voor een unieke rijervaring. Geavanceerde technologie creëert een digitale wereld vol weergaloze sensaties.

UNIEKE STYLING

De nieuwe PEUGEOT 3008 SUV GT fascineert meteen. Het front wordt gekenmerkt door een grille met geprofileerd blokkenmotief geflankeerd door opvallende Full LED-koplampen.
De strakke belijning wordt geaccentueerd door de iconische “Coupe Franche” en het standaard Black Diamond-dak. Achteraan vallen de glanzend zwarte strook en LED-achterlichten met 3 strepen op.

SUBLIEME ERVARING

Welkom in de nieuwe, spectaculaire PEUGEOT i-Cockpit® van de PEUGEOT 3008 SUV GT. Stap in een 100% digitale wereld met capacitief 8’’ touchscreen en personaliseerbaar head-up display. Deze hightech apparatuur bevindt zich boven een compact stuur met geïntegreerde bedieningselementen en elektrische bediening van de automaat.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Het lichtere onderstel in combinatie met de exclusieve 180 pk sterke 2.0 BlueHDi en EAT6 maken de nieuwe PEUGEOT 3008 SUV GT tot één van de meest efficiënte in zijn categorie.