508 GT Line

2655517

Met zijn karaktervolle exterieurstyling belooft de 508 GT Line een unieke rijervaring.

De nieuwe PEUGEOT 508 GT Line en 508 SW GT Line vallen net als de nieuwe 508 op door hun karaktervolle en eigentijdse styling. Hun silhouet wordt gekenmerkt door een verticaler geplaatst luchtrooster met de Peugeot-leeuw als merkidentiteit in het midden en een horizontalere motorkap die stoerder en karaktervoller oogt. De voorkant wordt getypeerd door een lichtsignatuur met Full Led-technologie voor de koplampen, dagrijlichten, richtingaanwijzers en mistlichten, wat voor een expressievere blik zorgt. Luchtrooster, kofferklep en voorvleugels zijn getooid met het opschrift “GT Line”.

De exterieurstyling wordt ook bepaald door tweekleurige 18-duimsvelgen met diamanteffect en een dubbele uitlaat in het achterbumperprofiel.

De 508 SW GT Line is ook uitgerust met donker getinte zijruiten en een glazen panoramisch dak.

UNIEKE RIJERVARING

Aan het stuur van de nieuwe 508 GT Line en 508 SW GT Line worden de legendarische rijkwaliteiten van Peugeot meteen duidelijk. Het onderstel in combinatie met efficiënte BlueHDi- of benzinemotoren van de nieuwste generatie, zoals de nieuwe Euro 6 1.6 THP 165 Stop&Start gekoppeld aan een manuele 6-versnellingsbak, staan garant voor een unieke rijervaring.

GEAVANCEERDE TECHNOLOGIE

Elk detail is afgestemd op maximaal rijcomfort. Een head-up display, handenvrij openen & starten, een achteruitrijcamera en dodehoekbewaking via het 7’’ touch screen in Redline-uitvoering dragen bij tot meer rijveiligheid.
In de PEUGEOT 508 GT Line en 508 SW GT Line creëren de gebruikte materialen en afwerking dan weer een luxueuze sfeer. Het interieur wordt gekenmerkt door de rode stiksels op de zetels met halflederen bekleding Marston Tramontane, de vloermatten en de schakelpookbalg.